Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Presentasjonsrunden / Sv: Ingen vits med presentasjon
« Nyeste innlegg av Pål 27.11.2013, 11:%i:1385547097 »
Desverre ikke mest aktivitet men vi håper på bedre dager slik at vi klarer og få opp igjen aktiviteten.
Men velkommen skal du være. ;)
2
Hodepineprat / Sv: Migrene, jobb, mamma, kone...
« Nyeste innlegg av Pål 27.11.2013, 11:%i:1385546951 »
Lite aktivitet men...
Mitt møte med nav startet ikke bare enkelt, men etterhvert fant jeg ut ar hvis du greier lese deg opp hva du faktisk har rett på så hjelper det masse. Og er det noe du ikke vet får du desverre ikke hvite det der heller desverre. Men det var jo litt av grunnen til at vi startet denne siden. For at vi skulle kunne utveksle erfaringer og lære av hverandre. Sammen er vi sterke.
3
Hodepineprat / Migrene, jobb, mamma, kone...
« Nyeste innlegg av Hodelusa 10.10.2013, 23:%i:1381441050 »
Jobber 60%.
Det er forde stillingen min er bare 60 %, som assistent i bhg.
Men det er meeer enn nok.

Fungerer dårlig som mamma og kone, bruker alle mine krefter på å holde meg gående påjobb selv om jeg har migrene.

De siste 5 mnd er det 10-13 dager pr mnd hvor jeg har hodepine/migrene.

Har vert på hodepineskole, skal snart innpå sykehuset for utprøving av botox injeksjoner i hodebunnen.

Går på Inderal forebyggende, og Imigran ved annfall. Imigran funker bare annenhvert annfal, skal teste utRelpax eller hva de heter.

Er sykemeldt ut mnd,har da vertsykemeldt i 6 uker.........frykterNav begynner mase snart,men å gå i bhg med migrene er temmelig håpløst.

Hvordan er deres møtemed nav?

Lite aktivitet her inne, kanskje ikke vits å spørre??

Prøver likevell...
4
Presentasjonsrunden / Ingen vits med presentasjon
« Nyeste innlegg av Hodelusa 10.10.2013, 23:%i:1381440288 »
Forumet vrker totalt dødt.
Sikkert derfor det tor mange uker fra jeg registrerte meg til jeg ble manuelt aktivert av admin.

Hadde håpet at dette var ett seriøst forum men her finnes ingen aktivitet.

Trist, men jegfår lese igjennom det lille som er her av innfo.
5
Testforum / MÃ¥ bare teste
« Nyeste innlegg av Pål 01.06.2013, 23:%i:1370123075 »
ÊÞå
6
Migrene / En ny hverdag
« Nyeste innlegg av Wenche 28.12.2012, 14:%i:1356703151 »
Synd det er så lite aktivitet her inne, skulle ønske flere brukte forumet....

Men, uansett, en oppdatering fra min migrenehverdag.

I November ble jeg innlagt på sykehus for tredje gang i min migrenekarriere. Ble der i hele 16 dager før jeg slapp "ut". Ble i hovedsak innlagt fordi jeg hadde migrene hver dag og sannsynligheten var stor for at jeg hadde medikamentelt utløst hodepine. Så - da var det bare å starte på en medisinfri hverdag (går på Topimax som forebyggende). Det ble noen vonde og lange dager..... Jeg var på mange undersøkelser (øre-nese-hals, CT-røntgen, nevrolog, fysioterapeut, tok blodprøver) og ble også henvist til Smerteklinikken hvor jeg siden da har vært 1 gang i uken og skal fortsette med det inntil videre. Skal også til ny kontroll på nevrologisk i Mars 2013.

ENDELIG er jeg blitt tatt på alvor! På smerteklinikken var jeg hos en GRUNDIG undersøkelse hos deres egen fysioterapet (tok 3 timer) og konklusjonen var at jeg har alvorlige belastningsskader i all muskulatur i overkroppen (pga av all spenning i kroppen, sannsyligvis pga av alle smertene, jeg knyter nemlig kroppen når det blir vondt og musklene er spente hele tiden). Så - da blir det mye spenningshodepine og migrene. ....og det jeg trodde var vondt i bihulene er vondt i ansiktsmusklene.

Så - nå får jeg ikke bruke NOE smertestillende, ikke migrenemedisin, ikke reseptfrie medisiner -INGENTING! Så jeg lider meg gjennom hvert eneste anfall og håper bare at jeg ikke dør og at jeg overlever til neste dag, de værste varer i 2-3 dager, men jeg har ikke like mange som før og jeg har ikke like mange kraftige som før. Jeg har fremdeles opp mot 15 anfall i måneden, men de fleste er overlevbare....

Kjører 24 mil en gang i uken for å dra på Smerteklinikken på sykehuset for å få hjelp til å endre adferdsmønster, mestre anfallene osv og forventer og håper og tror at ting kommer til å bedre seg etterhvert, men jeg har vært SYK de siste månedene og per nå er det ikke håp om hverken jobb eller utdannelse. Men, men, jeg får hvertfall hjelp....
7
Skravleforumet / Sv: Takk for meg!
« Nyeste innlegg av Hanne 06.12.2012, 10:%i:1354787111 »
Tusen takk for at du har vært her! Her i huset har det dessverre blitt så mye sykdom at vi sliter med å holde siden i drift, beklager det!

Stor klem
8
Skravleforumet / Takk for meg!
« Nyeste innlegg av cesilia 20.11.2012, 14:%i:1353418085 »
Idag velger jeg å avregistrere meg. Det var så fint å "prate" med dere, be om råd og lese andres historier - likemannsarbeide!
Men det er blitt så lite aktivitet - har stadig vært inne og håpet på noe nytt, men ser at siste innlegg fortsatt er mitt eget svar fra september. Og da antar jeg at alle andre har dekket sine behov annetstedts. Så takk for meg her, og lykke til alle sammen som jeg har "pratet" med gjennom den tiden jeg har vært medlem.
9
Migrene / Sv: Metoprolol som forebyggende medisin
« Nyeste innlegg av cesilia 24.09.2012, 23:%i:1348523699 »
Sorry, Ingvild, har ikke prøvd betablokker. Men jeg husker en kollega som måtte bruke det pga hjertet, hun sa noe om at muskulaturen ble treg og mindre utholdende.
Hvordan gikk det med maratonen?? Du er tøff!
10
Migrene / Metoprolol som forebyggende medisin
« Nyeste innlegg av IngvildS 18.09.2012, 10:%i:1347957671 »
Lenge siden jeg har vært her inne, men nå har jeg et spørsmål;

Var hos nevrologen i dag og skal nå teste ut betablokker som forebyggende mot migrenen etter en mildt sagt jævlig sommer med alt for mange anfall.... :-[ seriøst lei av migrene!!!!

Uansett; noen som har erfaring med bruk av Metoprolol?? Og eventuelle bivirkninger? Ser det står i pakningsvedlegget at man ikke bør drikke alkohol samtidig som man står på denne medisinen, betyr det liksom aldri et glass med vin......??

Også dette med potensiell vektøkning..... Noen som vet?

Begynner uansett ikke å ta noe før jeg har løpt ferdig helgens halvmaraton, da jeg har fått med meg at man bli forholdsvis tung i kroppen....

Anyone?
Sider: [1] 2 3 ... 10